Service og Oppdrag

Alle våre avdelinger utfører drift og vedlikeholds oppgaver i Malm, Snåsa, Steinkjer og Inderøy. Plenklipping, rydding og hagearbeid for kommune og privatkunder.

Avdeling Malm

Har utkjøring og vedlikehold av hjelpemidler for hjelpemiddelsentralen i Trøndelag. Transportoppdrag for private og offentlige kunder utføres på alle steder Snåsa og Malm produserer ved og kjører ut på bestilling. I Inderøy og Steinkjer makuleres papir. Papiret brukes til bl.a. produksjon av tennbriketter. Tennbrikettene er velegnet til både inne og utebruk og er veldig populære. De selges i en rekke lokale dagligvarebutikker og i våre egne butikker.

DRIFT, VEDLIKEHOLD, INNE - UTE I INDERØY

Her utfører drift og vedlikehold av kommunale parker og friluftsområder. Dette innebærer klipping av gress, rydding/renovasjon, parkering og sanitæranlegg. For private kunder tar vi på oss klipping og generelt hagearbeid. Vinteroppdrag er knyttet til brøyting og strøing

Vennligst ta kontakt på tlf. nr. 98 26 81 12 og be om et pristilbud eller send din bestilling til lehnhaugen@vidu.no

VARETRANSPORT

VIDU tar på seg transportoppdrag både for bedrifter og private. I tillegg kjører vi ut internpost, mat til hjemmeboende eldre og hjelpemidler for kommuner.

UTEAVDELINGA I SNÅSA

Uteavdelingen kan kontaktes på telefon ved spørsmål om oppdrag /pris eller bestilling av ved. Telefon: 97 70 69 85

Vedproduksjon

Er hovedaktiviteten ved vår uteavdeling. Produksjonen foregår i Forbergsmarka, ca 1 km fra Snåsa sentrum. Vi produserer bjørkeved i god kvalitet som pakkes i sekker på 1000 liter og småsekker på 40 liter. Markedet vårt er i hovedsak i Snåsa, men vi selger gjerne utenfor Snåsa. Vi tilbyr rimelig frakt.

Plenklipping/hagearbeid

Hovedkunden på plenklipping er Snåsa kommune, i tillegg har vi også private kunder, både fastboende og en god del som har feriehus i kommunen.

Vi har flere typer klippere så vi er tilpasset både store og små plener. I tillegg har vi utstyr for kantklipping.

Dersom noen ønsker fastpris på plenklipping tar vi en testklipp først, og bestemmer en fast pris etter dette.

Transportoppdrag

Som lokal flytting, henting av svinesæd til bønder, kjører ut småpakker for Schenker og vi henter varer på Steinkjer til private og næringslivet på Snåsa. Vi har faste dager med transport Snåsa - Steinkjer.

Avfallshåndtering

Som innsamling av papp og plast fra næringslivet, frakt av grovavfall til Steinkjer og innsamling av plast fra en del av husstandene i Snåsa. Vi har avtale med Steinkjer kommune renovasjon.

Vi tar på oss å kjøre avfall fra husstandene til gjenbrukstorget på Semsøra.