Marens kafe

Velkommen til Marens kafe – Med omtanke i hver kopp

Hos oss kan du nyte nykvernet kaffe og spennende lunsjretter med lokale råvarer. Vi serverer deilige kaker og nystekte brød fra Marens Bakeri.

Vår sommer meny :

Inderøysalat med brød.

(Marinert salat, spekeskinke fra Inderøy slakteri, Edel hvit fra Gangstad, paprika, agurk, ristet gresskarkjerner og krydret aprikos topping.)

Avokadosalat med brød

(Marinert salat, avokado, gresskarkjerner, salatost fra Gangstad, ristet gresskarkjerner, cherrytomater og granateple.

Tilvalg kylling, bacon eller reker)              

Marens Bruschetta på ristet landbrød m/ hvitløksolje

(Kylling,  cherrytomat, rødløk, vellagret ost, persillepesto)

Pulled pork i vårt eget burgerbrød

(Rømme, salat, agurk, pulled pork laget med eplemost fra Inderøy Mosteri, rødløk, tomatchutney)

Ostesmørbrød med salat:

Kylling & pesto

(Grillet brød, kylling, persillepesto, ost)

Tomat og ost - Vegetar

(Grillet brød, tomatpesto fra Fru Timian, tomat, ost)

Klassisk- helt enkelt

(Grillet brød, smør, ost, skinke)

 

Ny priser er gjeldende fra 1.mars 2023, ta kontakt for info.

Du kan nyte mat og drikke i vår fargerike og koselige kafe eller ta med maten ut på tur i trivelige Straumen sentrum.

Du finner oss i Meieribakken 4, sammen med Jostu og Marens Bakeri.

Bestilling på epost/mobil:  marens.bakeri@vidu.no / 982 68 115

Møterom

I 2.etg har vi møterom til leie. Her er det plass til 20-25 personer og vi har moderne teknisk utstyr. Vi tilbyr servering etter ønske.

Turistinformasjon

Betjent turistinformasjon finner du i kafeen fra 20. juni til 20.august. Da drifter vi turistinformasjon på vegne av Inderøy kommune, men informasjon og hjelp til finne frem i kommunen får du hele året.

Stiftelsen e@ ung Inderøy

Kafe`n drives i samarbeid med stiftelsen e@ ung Inderøy og VIDU AS.

På dagtid driver avd. Meieribakken i VIDU, Marens bakeri & kafe.

På kveldstid drives kafeen av stiftelsen e@ ung Inderøy. Frivillige arbeider gratis for å holde kafeen åpen, slik at ungdom skal ha et treffsted og et aktivitetstilbud på kveldstid. Les mer om dette under fanen «frivillig vert». Vi er en uformell møteplass men arrangerer også konserter, utstillinger, temakvelder, mat kurs og markerer ulike høytid- og merkedager m.m. En fredag i måneden har vi nattkafé. Vi er selvfølgelig et rusfritt møtested.

Følg med på facebook  for våre aktiviteter.Stiftelsen får driftstilskudd fra Inderøy kommune. Vi er medlemmer av ungdom & fritid, landsforeningen for fritidsklubber og ungdomshus www.ungogfri.no

Frivillig vert er en som jobber uten betaling en kveld i uka, enten mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag, 16:00-20:00) i uka på E@ ung Inderøy. Fordelene med å jobbe frivillig er at du bidrar å skape et sosial møteplass til lokalsamfunnet, du får verdifull arbeidserfaring, som kan være fint å ha på CV'n. På jobb får du gratis te/kaffe og en matrett fra menyen, i tillegg ansatte-rabatt på alle varer i kafèn. Når du er ferdig opplært kan du få status som nøkkelvert. Det innebærer at du får din egen nøkkel til kafèn og kanskje også ansvaret for å drive kafèn sammen med andre verter en av kveldene. Du kan også søke om  sommerarbeid i kafèn til VIDU as.

Viktige egenskaper for en frivillig vert er ærlighet, punktlighet, og god arbeidsmoral. Alle kan sende inn en søknad om å få bli frivillig vert, men det er sjelden at vi tar inn folk som er yngre enn 13 år. E@ tar inn nye verter om det er behov for folk, og behovet varierer fra år til år. Søknaden leveres til Hilde Woxen på E@ internettkafé, som er leder for stiftelsen E@.

Frivillige matambassadører

Ønsker du å lage mat så kan du bli med i vår frivillig mat ambassadør. Vi lager middag mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Oppmøte er 14.30 og vi holder på til kl 17.30

Du finner oss i Meieribakken 4, sammen med Jostu og Marens Bakeri.

Avdeling: