Reodor

Hva er VIDU?

Bruktbutikk, sykkelverksted og kreativ gjenbruk.

Bruktbutikk

ReOdor bruktbutikk tar imot sports og fritidsutstyr, verktøy og redskaper o.l  som står ubrukt  men som fremdeles kan være brukbart for andre

Utstyr for store og små, stort eller smått. Du kan lever alle dager fra 9-15 og ReOdor kan hente etter avtale.

Vi tar imot brukt verktøy og sportsutstyr som blir reparert og solgt videre i vår butikk.

Sykkelverksted

Sykkelverkstedet utfører enkel service og reparasjoner. Dekk, slange, wirer,vask og smøring.

Ta kontakt på tlf. 47686185 / 98268119

Gjenbruk

Kreativt gjenbruk er en arena for grønn innovasjon og kreativitet

ReOdor ønsker å bidra til økt bevissthet om miljø og forbruk av alle aldersgrupper

Ideen og filosofien bygger på verdier fra Reggio Emilia i Italia sammen med bedriftens egne verdier og er i tillegg et arbeidstilbud i VIDU

Vi ønsker å formidle en positiv holdning og levemåte hvor verdiløst ”søppel” kan forvandles til noe vakkert, fascinerende og meningsfylt.

Barn og unge er ambassadører for framtida og ReOdor vil være med på å koble utdanning, kunst og næring i et kreativt samspill.

ReOdor samarbeider med bedrifter på Innherred for å få tilgang til materialer som kan benyttes. Arbeidstakere samler inn, demonterer og rengjør materialer klar til bruk.

Disse materialene kan brukes hos oss eller taes med ut til nye og spennende prosesser. Barnehager og skoler er her aktuelle aktører.

Tennbriketter

VIDU avd. Inderøy påtar seg makulering av papir. Papiret brukes til bl.a. produksjon av tennbriketter. I produksjonen brukes papir, vann og parafin. Tennbrikettene brenner ca 10 min og er velegnet til både inne og utebruk.

Tennbrikettene selges i en rekke ulike dagligvarebutikker samt Jostu og ReOdor. Du kan også bestille tennbrikettene via epost inderoy@vidu.no eller på tlf. 98 26 81 12.

Avdeling: