Vikar arbeidsleder

VIDU er en arbeidsmarkedsbedrift med formål å tilby arbeidsinkludering på relevante arenaer som styrker menneskers muligheter for en verdsatt sosial rolle! Våre verdier er inkludering, nyskaping, arbeidsglede og kvalitet! 

Liker du å jobbe med mennesker, og å skape meningsfulle dager av godt arbeid, mestring og personlig vekst, sammen med, og for andre?   

Til vår avdeling i Snåsa søker vi arbeidsleder i vikariat med særlig ansvar for vår uteavdeling samt delta aktivt i drift og utvikling av hele avdeling Snåsa. 

VI er: En bedrift i spennende utvikling og med et hårete mål om å bli verdens beste arbeidsplass! Vi er urokkelig i vår tro på mennesket og løfter i flokk. Vi er underveis!

DU er: Løsningsorientert, tydelig og engasjert med øyne for evner og muligheter. Du er ærlig, ryddig, tilpasningsdyktig og raus. Du strekker deg langt for å inkludere, involvere og motivere. Du er praktisk anlagt og god på logistikk og planlegging.

VI har: Et godt og inkluderende arbeidsmiljø. Masse godt humør. Vilje til å lære og lære bort

DU har: God evne til samarbeid. Godt lag med folk. Relevant fagutdanning og/eller arbeidspraksis. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Erfaring med bruk av dataverktøy. Førerkort.  

Personlig egnethet vil bli vektlagt og politiattest må kunne fremvises før ansettelse. 

Stillingstype: Korttidsvikariat med mulighet for forlengelse. 

Søknadsfrist: Omgående innen 13.desember 

Tiltredelse: Så fort som mulig, etter avtale 

Send din søknad og CV til: 

unni@vidu.no – merk søknad vikar Arbeidsleder Snåsa 

For spørsmål ta kontakt med Unni på mobil 91 24 84 07 

 

 

Publisert

03. desember 2021