Viktig info

VIDU følger kontinuerlig med på råd og informasjon fra Folkehelseinstituttet og helsemyndighetene, og gjennomfører tiltak for å redusere risikoen i forhold til våre ansatte. Dette betyr at våre deltakere og ansatte på tiltak ikke deltar i produksjonen de neste 14 dagene.

Våre avdelinger på Malm, Inderøy, Snåsa og Steinkjer er inntil videre stengt for publikum, og nødvendige tiltak har blitt iverksatt for å forhindre smitte. Vi fortsetter derimot produksjon inntil videre for å opprettholde våre forpliktelser overfor kunder, og bestillinger mottas fortsatt avdelingsvis.

– se kontakt info under Avdelinger her på hjemmesiden .

Vi gjør alt vi kan for å opprettholde den samme profesjonelle kundeservicen som alltid. Vi ber om forståelse for den spesielle situasjonen vi er inne i, og er samtidig opptatt av å gi vårt samfunns bidrag til at vi skal lykkes i vår felles innsats over hele landet!

La oss beholde roen og bidra til at vi skal få snudd denne situasjonen fortest mulig. Ta vare på deg selv og på hverandre, vask hender, hold avstand og vis omsorg og forståelse.

Marens Bakeri holder stengt for publikum, men vil være i delvis drift og tar imot bestilling av brød og kaker på e-post marens.bakeri@vidu.no / mobil 98268115

Henting/levering avklares ved bestilling.

Publisert

13. mars 2020