Kopiering

Kopiavdeling

Avdelingen ligger i 1. etasje i Samstadgården.

Vi utfører tjenester innen kopiering/trykking og utskrift av dokumenter og bilder.

Til kopiering/trykking har vi en digital fargelasermaskin med stor kapasitet, en storformatskriver som brukes til blant annet plakater, plan- og bygningstegninger, og en A2 blekkskriver med svært god fotokvalitet. Fargelasermaskinen kan også skanne dokumenter med samme hastighet som den skriver.

Dette gjør at vi kan dekke svært mange av behovene i Snåsa og omegn.

Med god kvalitet og gode priser har vi også en del kunder utenfor Snåsa. Bestillingen sendes til oss på e-post og vi kan tilby levering ved Vidu sine avdelinger i Steinkjer, Inderøy og Malm etter avtale.

Hefter og blad

Vi trykker en del hefter og blad, f.eks til kurs og forskjellige arrangementer.

Andre typiske produkt er studentoppgaver, kompendium, årsmeldinger og slektsbøker. I disse produksjonene er bl.a. god billedkvalitet viktig, og det kan vi levere.

I tillegg har vi et bra tilbud på ferdiggjøring/innbinding av produktene, med spiralinnbinding (både plast og stålspiral) med omslag eller bokperm som de mest vanlige metodene, men vi kan også levere bokinnbinding.

Brosjyrer og reklamemateriell

Vi produserer reklamemateriell og brosjyrer til næringslivet, dette kan vi også tilby oss å sende det til forskjellige mottaksgrupper. Vi bruker da vår avtale med posten til å forskuttere portokostnadene for kunden for å gjøre prosessen med utsendingen enklere. Kunden kan enkelt sende oss en kladd til flygeblad på e-post, så ordner vi resten.

Ta gjerne kontakt på tlf 91 11 20 05 / 91 24 57 69 eller på snaasa@vidu.no

Avdeling: